Giv dine kunder lange betalingsfrister og få alligevel betaling (næsten) med det samme!

Omniveta Fakturakøb er en meget enkel løsning hvor du betaler 3% af fakturabeløbet for til gengæld at få penge på kontoen samme aften, som vi har modtaget din faktura.

Hvad så med renter og gebyrer?

Hos os betaler du en provision for at få dine penge hurtigt. Provisionen er det beløb vi tjener. Så du betaler lidt for at få penge nu istedet for at betale penge for at udvide kassekreditten eller stift gæld.

Hvad så med min kunde?

Når vi har købt din faktura overtager vi kravet. Naturligvis sørger vi for at behandle din kunde lige så godt som du selv gør.

Og hvor står alt det med småt?

Det står på www.omniveta.dk og der er faktisk ingen grund til at skrive det med småt, da det hele som sagt er meget gennemskueligt.

Azets og Omniveta – mere vækst, mindre administration

Omniveta Finans og Azets har mange ting til fælles – fremfor alt er det vores fælles ambition at gøre økonomi så nemt som muligt for de danske virksomheder. Kort sagt sørger Azets for dit regnskab og Omniveta Finans for din finansielle frihed. Så kan du koncentrere dig om mere om væksten end administrationen.

Lyst til at vide mere?

Vi tilbyder kunder hos Azets en række særlige vilkår. Så hvis du har lyst til at vide mere, kan du udfylde kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest.