Pressemeddelelse

12. april 2018

Omniveta i partnerskab med Irske Supply Finance, der investerer millionbeløb til vækst og udvikling

Irske Supply Finance har netop investeret i danske Omniveta Finans, der igennem de seneste år er blevet en af de ledende aktører inden for factoring med fokus på fakturaafkøb til små og mellemstore virksomheder, de såkaldte SMV’er.

Omniveta får tilført 1 mio. Euro i egenkapital, samt en kapitalgaranti på 7,5 mio. Euro, der stilles til rådighed af Advance Global Capital i London.

Investeringen skal styrke Omniveta Finans vækstambitioner og teknologiudvikling i 2018 og 2019

Vækst, der skaber vækst …
Gennem samarbejdet med det Dublin baserede Supply Finance vil Omniveta blive i stand til at opgradere drift og teknologi – og dermed kunne levere en endnu bedre service til den voksende kundegruppe.

Denne forbedring skal tilbydes det danske erhvervslandskab, der netop kendetegnes af en stor mængde små og mellemstore virksomheder, hvoraf mange oplever store likviditetsmæssige udsving og kapitalbinding grundet lange betalingsfrister. Det udfordrer ikke kun driften, men hæmmer også virksomhedernes evne til at investere i vækst og udnytte de muligheder, der opstår i markedet.

Omniveta Finans har derfor specialiseret sig i at levere en enkel og fleksibel løsning, der over de seneste 3 år har styrket likviditet og kapitaladgang for dansk erhvervsliv med mere end €100 mio.

”Den vækst, som dette partnerskab vil medføre, sætter os i stand til at investere i endnu bedre service og en 1. klasses teknologisk løsning, der skal gøre det daglige samarbejde med Omniveta enklere og hurtigere for vores kunder. Teknologiske løsninger, der gør hverdagen lettere og adgangen til likviditet mindre kompliceret, er fremtiden og er forudsætningen for, at vi kan tilbyde en attraktiv løsning til flere og større kunder. Hele Omniveta-teamet og jeg selv ser derfor frem til at kunne støtte flere gode danske virksomheder i årene, der kommer, så vores kunder også kan få maksimal andel i den vækst, som vi oplever i disse dage”. , udtaler Omniveta Finans’ CEO, Christian Hierwagen.

Et partnerskab med gensidige fordele
Partnerskabet med Supply Finance er ikke kun af økonomisk karakter. Virksomhederne vil fremover arbejde tæt sammen for at udveksle know-how med henblik på at forbedre de systemer, teknologier og processer, der tilsammen gør det muligt at levere en endnu mere strømlinet service til det voksende antal kunder – og ikke mindst udvide rækkevidden betydeligt.

Også Brian Norton, Supply's CEO, er glad for partnerskabet:
"Vi er stolte af at investere i og samarbejde med Omniveta-teamet for at kunne tilbyde danske virksomheder bedre ydelser inden for handelsfinansiering.

På de fleste områder matcher vores værdier og målsætninger allerede hinanden – nemlig at give små og mellemstore virksomheder adgang til de samme finansielle værktøjer, som de store virksomheder allerede nyder godt af.

Midlet hertil er begavet teknologi, finansiel ekspertise i verdensklasse og ikke mindst partnerskaber med dedikerede operatører som Christian og Omniveta”.

Gilles Sablin, Chief Investment Officer hos Advance Global Capital:
"Vi er glade for at være med til at støtte Omniveta's vækst med en kreditfacilitet. Advance Global Capital fremmer økonomisk integration ved at forbinde SMV'er, der har brug for arbejdskapital med investorer, der søger kommercielle afkast og en positiv social indvirkning. Vores partnerskab med Omniveta og Supply giver os mulighed for at opfylde vores mission på det danske marked. "

For yderligere information om partnerskabet, kontakt da venligst Christian Hierwagen på telefon 70202084/53715801 eller på press@omniveta.dk

www.omniveta.dk   / supply.finance

Lyst til at vide mere?