Ved at benytte Omniveta Finans  kan du koncentrere dig om det du er bedst til.

At drive din forretning.

Vi har mere end 10 års erfaring med debitorstyring. Dette har været alt fra Fakturakøb og -administration til administration af komplekse finansielle produkter for banker og andre finansielle selskaber.

Uanset hvad du har brug for, holder vi det enkelt, fleksibelt og gennemskueligt

Salg af fakturaer 'Fakturakøb'

Hvor længe venter du på betaling?

Danske virksomheder venter længere og længere på betaling. Det behøver du ikke. Omniveta Finans skaber omgående likviditet så snart du fakturerer dine kunder.

Hvorfor vente måneder når du kan få betalt på timer?Læs mere »

Kontant Ved Accept

For leverandører til store projekter og større virksomheder.

Den danske stat og kommunerne investerer milliarder i infrastruktur og større byggeprojekter de næste år. Er din virksomhed likvid og klar til at drage nytte af disse muligheder?Læs mere »

Supply Chain Financing

Styrk din og dine leverandøres likviditet

Tænk strategisk og få likviditets fordele til egen virksomhed samtidigt med du styrker leverance sikkerheden fra dine vigtigste leverandører. Supply Chain Financing handler om at få betalt leverandørerne indenfor 24 timer, men selv bibeholde den lange betalingsfrist.Læs mere »

Kundetjek

Kender du dine kunder? – Er du sikker?

Som de fleste virksomheder gør, så tjekker du sikkert din kunder inden du giver dem kredit. Men, hvad nu når omstændighederne ændrer sig – som det gjorde for 4049 virksomheder der gik konkurs i 2014?Læs mere »

Kreditforsikring

Sikring mod konkurs og insolvens

Knækker kæden hvis en af dine kunder går konkurs? En konkurs eller insolvens kan hurtigt vise sig som det svageste led i din forretning. Det sker oftest uventet og med store konsekvenser for dig og din virksomhed.Læs mere »

Faktura administration

Har du tid nok til din virksomhed?

Det kan vi give dig. Vi har bred erfaring med debitorstyring og kan med vores Faktura administration tilbyde dig en service, der giver dig tid til det du er bedst til – At drive din virksomhed!Læs mere »

Kom godt i gang

Kontakt os på tlf: +45 7020 2084 – eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig