Fakturakøb

– Hvorfor vente måneder når du kan få betalt på timer?

Ved at sælge alle eller nogle af dine fakturaer til Omniveta Finans modtager du betaling inden for 24 timer i stedet for at vente 30, 40 eller 60 dage. Uden at låne en krone i banken, får du hurtig likviditet, et bedre Cash flow og kan håndtere flere opgaver. Med andre ord – Fakturakøb med Omniveta Finans øger væksten i din virksomhed.

Fakturakøb

Når du sælger din faktura til Omniveta Finans får du adgang til omgående likviditet. Vi udbetaler samme dag eller dagen efter vi modtager og har godkendt fakturaen.

Du frigør værdifuld tid og slipper for at bekymre dig om, hvornår dine kunder betaler

Du vælger selv hvilke fakturaer du vil sælge og hvornår. Vi har ikke krav til minimum omsætning og vi overtager kreditrisikoen hvis du ønsker det.

Vi overtager den fulde administration af fakturaen og følger op ind til der er betalt. Du er selvfølgelig altid opdateret på status og kan være sikker på at vi behandler dine kunder ordentligt.

Du vælger om vi skal købe fakturaen eller administrere den. Vi hjælper med udeståender, kreditforsikring og kreditvurderinger – Alt i en aftale.

Enklere bliver det ikke.

At komme i gang med Omniveta Finans er hurtigt og enkelt.

Oftest behøver vi ikke mere end 1 dag før vi er klar. Men giv os gerne et par dage til at få det hele på plads. Jo mere information vi får om din virksomhed og dine kunder, jo hurtigere kan vi komme i gang

Vi holder det enkelt, med 3 steps:

  • Step 1: Ring til os på +45 7020 2084 og tal med en af vores venlige medarbejdere så du kan høre om ‘Fakturakøb’ (Salg af fakturaer), er noget for dig. I så fald booker vi et møde, hvor vi går det hele igennem.
  • Step 2: På mødet gennemgår vi hvilke behov og forventninger du har, og hvad vi kan tilbyde. Vi har på forhånd indhentet de fleste af de informationer vi har brug for, men der kan være brug for oplysninger fra dig også. F.eks. ser vi på dine kunder og sikrer at vi kan godkende dem inden vi går i gang. Hvis vi er enige, så kan vi i princippet underskrive aftalen og sende den til godkendelse.
  • Step 3: Når kontrakten er underskrevet og godkendt, bliver du registreret i vores kundesystem. Du får et Log-in så du kan følge med når det passer dig. Fakturaen sender du som pdf til os, så sørger vi for resten

Det var det. Så er der kun tilbage at sælge nogle fakturaer

Når aftalen er på plads, kan du komme i gang med at sælge fakturaer:

Når du har vagt de fakturaer du vil sælge, sender du dem til os.

  • Du kan sende fakturaen via e-mail direkte til vores inbox. Helst i PDF format.
  • Du kan også benytte vores online system og skabe fakturaen direkte.
  • Har du mange fakturaer, kan du sende en fil direkte fra dit økonomisystem

Når vi modtager fakturaen bliver den behandlet af vores serviceteam. Vi sikrer at din kunde er kreditværdig og indstillet på at betale fakturaen.

Som regel kender vi allerede din kunde og vi ved alt er i orden. Herefter udbetaler vi hele købesummen til dig inden for 24 timer. Ofte samme dag.

Sker det at vi ikke kan købe fakturaen, kan du altid være sikker på at fakturaen bliver sendt til din kunde. Herefter administrerer vi den for dig, og du får hele beløbet straks din kunde betaler

Du bestemmer, hvor mange og hvilke fakturaer du vil sælge:

Hos Omniveta Finans, kan du sælge lige så mange, eller få fakturaer som du ønsker – og når du har brug for det.

Dette i modsætning til traditionel Factoring der ofte kommer med en del krav. Dels hvilke fakturaer du kan sælge, hvor stor en omsætning der kræves og i hvor lang tid du skal lægge din omsætning hos factoringselskabet.

De fleste af vores kunder benytter sig af at sende alle sine fakturaer gennem os – Også selv om vi ikke skal købe fakturaerne. Det betyder at de slipper for administration og kedelig opfølgning på manglende betalinger.

Vælger du at vi skal administrere en faktura, betaler du kun en mindre fakturaafgift – intet andet. Vi sørger stadig for opfølgningen

Vi køber fakturaer til velfungerende og kreditværdige virksomheder:

Vi fokuserer på de velfungerende samarbejder, hvor fakturaen sendes til gode og solide kunder, der ønsker en længere kredittid – men som med sikkerhed betaler.

En generel regel er, at vi køber fakturaer hvor:

  • Varen eller ydelsen er leveret
  • Der ikke ligger aftale om modregning (F.eks. din gæld til kunden, som vælger at modregne i fakturaen)
  • Fakturaen betales inden for 90 dage

Sagt på en anden måde: Vi skaber likviditet – vi køber ikke dine problemer.

Hvis du har fakturaer, hvor du har svært ved at få betalt, hjælper vi dig naturligvis. Vi har inkassotilladelse og er RKI partner

“Jeres service er afgørende for vores vækst. Der skal en meget stram produktionsstyring til for at efterkomme efterspørgslen af håndrullede cigarer af høj kvalitet. Dette er ikke maskinlavet og kræver at al fri kapital går til opkøb af tobak i god tid for at sikre den høje kvalitet der har skabt den hurtige vækst!”Jan Vistisen, Dir. Danish Cigars
Betaling om 1 dag eller 0 dage ?

Med fakturakøb opnår du omgående likviditet

Ved hurtigere betaling styrkes likviditeten og du opnår de optimale betingelser for vækst i din virksomhed.

Du beholder kontrol og styring og skal bruge mindre tid på administration. Samtidig kan du tilbyde dine kunder en konkurrencedygtig betalingsfrist og reducere din afhængighed af kassekreditten.

Lad os hjælpe dig i gang

Kom godt i gang

Kontakt os på tlf: +45 7020 2084 – eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig