Kunde tjek

Ved du hvem dine risikokunder er?
og Er du helt sikker?

Sådan fungerer det

Omnivetas kreditvurderingsrapporter minimerer risikoen for tab og gør det lettere at træffe de rigtige og sikreste beslutninger – uanset om det gælder nye eller eksisterende kunder.

Vi leverer kreditvurderinger og -oplysninger for hele Norden lige fra enkelte vurderinger til løbende kreditovervågning.

Omniveta Kredittjek

Udover en kreditrating får du oplysninger om nøgletal, betalingsanmærkninger, gæld, inkassosager, årsregnskaber, bestyrelse, koncernstruktur, hændelser mm.

Kreditovervågning

Ved kreditovervågning af dine kunder, får du løbende information om hændelser, der kan påvirke betalingsevnen hos dine kunder og kan derved minimere risikoen for kredittab.

Omniveta Leverandørovervågning

Det er ikke kun kunderne, der kan påvirke din forretning. Problemer hos dine leverandører kan også påvirke din forretning negativt. Med kreditovervågning af dine leverandører får du hurtig information om hændelser, der kan skabe leveranceproblemer.

Hvornår tjekkede du sidst dine kunders kreditværdighed?

De fleste virksomheder foretager et kredittjek inden de tilbyder kredit til en ny kunde. Herefter er det de færreste der skænker det en tanke før betalingen fra kunden udebliver – og så er det for sent!

Alle kan komme i tanke om en eller anden særlig konkurs, hvor en større virksomhed, der ellers virkede solid, en af dem der var: ’For stor til at gå ned’, pludselig lukker.

Information om negativ økonomisk udvikling

Ved at have adgang til information om en negativ økonomiske udvikling hos dine kunder, partnere eller leverandører, kan du få det varsel der gør det muligt for dig at reagere i tide.

Jo tidligere du informeres jo bedre kan du nå at justere i betalingsbetingelser, finde nye partnere eller leverandører der kan sikre de kritiske leverancer eller services.