Danske virksomheder er blevet bedre til at kreditvurdere sine kunder inden de sælger på kredit

Men hvad nu, hvis omstændighederne ændrer sig?

0
virksomheder gik konkurs sidste år

Hvornår tjekkede du sidst dine kunders kreditværdighed?

De fleste virksomheder foretager et kredittjek inden de tilbyder kredit til en ny kunde. Herefter er det de færreste der skænker det en tanke før betalingen fra kunden udebliver – og så er det for sent!

Alle kan komme i tanke om en eller anden særlig konkurs, hvor en større virksomhed, der ellers virkede solid, en af dem der var: ’For stor til at gå ned’, pludselig lukker.

Information om negativ økonomisk udvikling

Ved at have adgang til information om en negativ økonomiske udvikling hos dine kunder, partnere eller leverandører, kan du få det varsel der gør det muligt for dig at reagere i tide.

Jo tidligere du informeres jo bedre kan du nå at justere i betalingsbetingelser, finde nye partnere eller leverandører der kan sikre de kritiske leverancer eller services.

KUNDE TJEK

Ved du hvem dine risikokunder er? Er du helt sikker?

Med Omnivetas kreditvurdering lærer du dine kunder lidt bedre at kende før det er for sent. Rapporterne gør det lettere at træffe de rigtige beslutninger når du kreditvurderer dine kunder.

Omniveta tilbyder flere løsninger, der gør det lettere for dig at bedømme såvel nye som eksisterende kunders kreditværdighed. Du minimerer risikoen for tab og sikrer en lønsom forretning. Vi leverer kreditvurderinger og oplysninger for hele norden og leverer alt fra enkelte vurderinger til løbende kreditovervågning.

Omniveta Kredittjek

Udover en kreditrating får du oplysninger om nøgletal, betalingsanmærkninger, gæld, inkassosager, årsregnskaber, bestyrelse, koncernstruktur, hændelser mm.

  • Ved nye kundeforhold
  • Ved valg af kredit eller kontantsalg til en kunde
  • Kreditovervågning af en eller flere kunder
  • Overvågning af leverandører
  • Samlet gennemgang af leverandører og/eller kunder
  • Kreditoplysning
buy essay from professional writing service buy essay online cheap fast cheap writing service to buy online

Kreditovervågning

Ved kreditovervågning af dine kunder, får du får information om hændelser der kan påvirke betalingsevnen hos de kunder du overvåger. Herved minimerer du risikoen for kredittab.

Det er ikke kun kunder der kan påvirke din forretning. Konkurser og problemer hos leverandører kan være mindst lige så stor en udfordring. Ved kreditovervågning af dine leverandører får du information om hændelser der kan påvirke din drift og dermed skabe leveranceproblemer for din virksomhed.

  • Tidlige advarselssignaler som hjælper dig til at undgå kreditrisici og leveranceproblemer.
  • Mulighed for at opdage og varetage positive forandringer.

Du kan kontinuerligt overvåge dine kunder og samarbejdspartnere i både Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Kom godt i gang

Kontakt os på tlf: +45 7020 2084 – eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig